Direcció

Plaça Les Palmeres, Local 46 - 17200 Palafrugell (Girona)

Horari

De dilluns a divendres:

De 10h a 13h i 17h a 20h

Gestions integrals de projectes

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Comptem actualment amb un staff de més de 60 professionals (Arquitectes, Enginyers, Arquitectes Tècnics, Interioristes, etc.) a la disposició dels nostres clients. La nostra labor consisteix a donar un servei professional integral en l’àmbit de la construcció (reformes, ampliacions, obres noves, etc.), assolint la major eficàcia, abaratint els costos mitjançant l’elecció de la millor oferta i supervisant l’execució de les obres. Atenem (sense compromís) les vostres consultes i busquem solucions personalitzades per a cada situació.

 

Davant la crisi i la recessió és necessari obrir portes.

 

Existeixen sectors de la societat que mantenen el seu poder adquisitiu i la seva capacitat d’estalvi (funcionaris, bancaris, mèdics, treballadors de la sanitat, dentistes, advocats, i un llarg etc.).

 

Moltes d’aquestes persones tenint possibilitats econòmiques de realitzar obres no es decideixen perquè per referències de males experiències pròpies o de familiars i amics creuen que els pressupostos inicials mai s’ajusten al cost final, els terminis d’execució gairebé mai es compleixen i que la qualitat final dista de ser la desitjada.

 

I el pitjor és que la majoria té raó, com a conseqüència de l’última etapa d’expansió en la construcció hi ha hagut molt intrusisme de gent no qualificada que ha generat aquest mal funcionament.

 

Per això ARTEA creu necessari que un grup de professionals amb experiència siguin els únics interlocutors responsables que tinguin els clients.

 

A part de garantir-los l’efectivitat del producte acabat els assegurem una reducció considerable dels costos basada en l’estudi dels projectes i pressupostos, en la millor elecció dels materials i en la selecció de les persones i empreses que intervindran en les obres.

 

La Gestió Integral de Projectes és la modalitat que s’està imposant a tota Europa. Una concepció diferent en el tractament de les obres. Una forma positiva d’assolir bons resultats.

 

Obrim una porta a tots aquells que creuen que es poden unir al nostre sistema de treball com també convidem a totes aquelles persones o empreses que estimin convenient utilitzar els nostres serveis.